July 23, 2016

Textile

Indiferent de momentul zilei in care sunt purtate, hainele pictate prin insasi frumusetea si unicitatea lor, ne transforma intr-o opera de arta. Am creat picturi cu motive florale pentru rochii de seara sau asociate unui eveniment special, marcate de eleganta, noblete si rafinament in colectia “Eden” by Mihaela Drafta. Pentru femeia dinamica, dar care totusi pastreaza acea doza de feminitate si mister, am compus forme in culori contrastante, picturale sau decorative, aplicate pe materiale fine, incadrate in vestimentatia de tip pret-a-porter in colectia “Drip Drop”. Formele ce imbogatesc vesmintele pictate se compun din elemente florale, vegetale dar si structuri compuse abstract ce deriva din forme ale naturii. Culorile utilizate, sunt speciale pentru materialele textile, variind in functie de textura, de la opace, metalice, sidefate, culori pentru matase, stofa s.a. Rezistenta in timp e garantata, asemeni rezistentei la spalare, recomandata fiind cea manual sau la 30 de grade pentru cea automata.

Nu exista sabloane pentru pictura, fiecare compozitie, forma sau motiv decorativ fiind conceput ca unicat pentru fiecare obiect vestimentar.

Putem realiza la comanda modele diverse, pe materiale textile. Pentru solicitari ne puteti scrie la artisstockstudio@gmail.com sau ne puteti contacta prin completarea formularului de contact de pe site.


Save

Save

Save

Save

Save

Save