July 22, 2016

Termeni si conditii

Site-ul www.artisstockstudio.ro, este proprietatea SC Artis Stock Studio SRL, inregistrata in Bucuresti, Bld. Decebal nr 12, Bl. S7, sc 1, et. 5, apt 15, camera 1, J40/6876/13.05.2016, CUI/CIF: 36080469, si va fi numita in continuare ARTIS STOCK STUDIO. Folosirea acestui site implica acceptarea Termenilor si Conditiilor de mai jos. ARTIS STOCK STUDIO isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".


ARTIS STOCK STUDIO faciliteaza utilizatorului accesul limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.artisstockstudio.ro si nu acorda dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor ARTIS STOCK STUDIO SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.


Dreptul de autor a ArtisStockStudio asupra informatiilor publicate pe site

Continutul integral al site-ului www.artisstockstudio.ro - imagini, texte, elemente de grafica web, mailuri, softuri de programare si alte date, etc. - este proprietatea ARTIS STOCK STUDIO SRL si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul ARTIS STOCK STUDIO a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.artisstockstudio.ro numai in limitele metionate in prezentul document.


ARTISSTOCKSTUDIO.RO informeaza ca imaginea si culoarea produselor comercializate pe siteul www.artisstockstudio.ro poate suferi mici variatii de intensitate sau lumina, din cauza calitatii si diversitatii monitoarelor si ecranelor led prezente astazi pe piata.


Serviciile www.artisstockstudio.ro si politica de preturi

Produsele comercializate prin intermediul siteului nostru in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat din partea autorului pentru lucrarile originale si unicat, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.

Produsele din categoria Art print, care sunt printuri dupa lucrarile originale, realizate de echipa ARTIS STOCK STUDIO SRL sau colaboratori, vor fi insotite doar de factura fiscala.


Plata produselor

Plata produselor comandate de pe site-ul ArtisStockStudio.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau prin transfer bancar in contul ARTIS STOCK STUDIO SRL (CONT: RO27INGB000099995944197, ING BANK) Livrarea va fi efectuata numai dupa efectuarea platii in contul ARTIS STOCK STUDIO. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea


Livrarea produselor

TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 24 de ore si 5 zile lucratoare. ARTIS STOCK STUDIO isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor, prin contactarea clientilor telefonic sau prin email.

Costurile de livrare sunt incluse in pretul afisat.


Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid sau de catre echipa ARTIS STOCK STUDIO SRL, in Bucuresti. In cazul in care clientul nu a fost gasit la adresa mentionata in comanda, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat sau echipa ARTIS STOCK STUDIO SRL.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul care este conform cu comanda si cu nevoile acestuia.


ARTIS STOCK STUDIO SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de noi care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de ARTIS STOCK STUDIO SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de ARTIS STOCK STUDIO de la acest client.


Informatii despre RETURUL produselor cumparate

Produsele cumparate de pe www.artisstockstudio.ro pot fi returnate conform legii, in 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier. Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic sau pe email intentia de a returna un produs/mai multe produse. Produsul va fi returnat in conditii bune, neutilizat si nezgariat. In caz contrar ele pot fi reexpediate inapoi clientului. De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Puteti face returul prin orice firma de curierat. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura.


ARTIS STOCK STUDIO SRL va inapoia  contravaloarea produselor in cel mult 14 zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in contul cumparatorului.

Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid. Comenzile care au fost transportate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta, ci vanzare prin magazine specializate, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare, cu scopul si nevoile clientului.

Returul produselor comandate de pe www.artisstockstudio.ro se poate face și prin intermediul unor firme de curierat prin solicitarea unui agent care să preia produsul respectiv. Solicitarea se va putea face în momentul completării formularului de retur al firmei de curierat.


Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de www.artisstockstudio.ro, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc. www.artisstockstudio.ro nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.


Trimiterea unor e-mail-uri de comunicari comerciale de catre www.artisstockstudio.ro catre utilizatori/clienti nu este considerata "spam" daca exista consimtamantul destinatarului. Destinatarul emailurilor de informare (NEWSLETTER) are dreptul de a-si revoca consimtamantul de a primi asemenea mailuri prin simpla notificare a ARTIS STOCK STUDIO la adresa: contact@artisstockstudio.ro sau prin dezabonarea la serviciul de Noutati (NEWSLETTER) al www.artisstockstudio.ro, optiune furnizata in mailul comercial trimis catre utilizator

Orice utilizator/cumparator care a furnizat adresa sa de e-mail in timpul utilizarii site-ului (in cadrul procesului de inregistrare) poate cere ca adresa sa fie stearsa din baza de date a www.artisstockstudio.ro trimitand un e-mail la adresa: contact@artisstockstudio.ro


Responsabilitatea informatiilor

Continutul site-ului www.artisstockstudio.ro a fost alcatuit cu cea mai mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Dar cu toate acestea pot aparea erori. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, www.artisstockstudio.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.


Acces si inregistrare ca membru

Pentru a va inregistra ca membru pe site-ul www.artisstockstudio.ro sunteti obligat sa furnizati datele personale asa cum sunt acestea specificate in formularul de inregistrare. In utilizarea serviciului sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si despre dumneavoastra. De asemenea sunteti obligat sa mentineti si sa actualizati, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, www.artisstockstudio.ro are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

www.artisstockstudio.ro poate fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

In cazul in care va este suspendata calitatea de utilizator al site-ului, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.


Promotii sau oferte speciale

Promotiile si concursurile care se desfasoara pe site respecta regulamentele create de ArtisStockStudio SRL in conformitate cu legislatia in vigoare. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta utilizatorilor numai prin intermediul site-ului propriu sau prin mesaje comerciale trimise prin serviciul de email. Pentru a beneficia de promotii, comenzile trebuie sa respecte intocmai regulile afisate pe site. Promotiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionata, iar in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp clara, acestea sunt valabile in limita stocului disponibil pe site. www.artisstockstudio.ro isi rezerva dreptul de a intrerupe sau de a anula o promotie in orice moment, fara nici o notificare prealabila.


Neconfimarea comenzii

Daca ati facut comanda online, chiar daca ati primit un e-mail de inregistrare a comenzii dar nu ati fost contactat de ARTIS STOCK STUDIO telefonic pentru validare, probabil au intervenit anumite probleme in functionarea serverului sau al site-ului. Comenzile care NU pot fi validate de catre ARTIS STOCK STUDIO.ro NU vor fi livrate.


Returnarea produselor

Produsele vor fi verificate cantitativ si calitativ de dvs. la receptionarea produselor, iar daca anumite produse nu corespund comenzii pot fi refuzate. Produsele refuzate vor fi scazute din totalul de plata al comenzii. Reclamatiile ulterioare nu mai sunt luate in considerare.


Conditii legale

S.C. ARTIS STOCK STUDIO S.R.L. functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman, dintre care amintim Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, Legea 365/2002 privind comertul electronic, Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Produsele vor fi insotite de documente fiscale in conformitate cu legile in vigoare.


Frauda

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI ARTISSTOCKSTUDIO.RO SAU DE A AFECTA FUNCTIONAREA SERVERULUI CARE GAZDUIESTE SITE-UL ARTISSTOCKSTUDIO.RO VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA DECLANSA URMARIREA PENALA IMPOTRIVA AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.


Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si www.artisstockstudio.ro va fi rezolvat prin cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza municipiului Bucuresti.